III Torneig de la Penya!!! Tot un esdeveniment!

10/06/2019

Ha estat un èxit!!!!

El III Torneig Penya Unionista Figueres Cup, ha estat un èxit de participació i organització. 

Des del club volem felicitar a tots els clubs participants per el seu bon fer, educació i responsabilitat, i així poder formar part de un gran cap de setmana de futbol.

En categoria Benjamí de Preferent, el guanyador va ser la Unió Esportiva Figueres, imposant-se a la final al Sant Antoni de Calonge. El Benjamí A va fer la tercera posició.

En categoria Benjamí Primera, el Llers va fer un gran torneig i va guanyar a la final al Olot. El Benjamí B va ser 5º desprès de uns magnífics partits i el Benjamí C va ser 8ª.

Els Alevins de Primera varen jugar dissabte tarda, i el guanyador va ser el l'Aleví A de la Penya Unionista!!!! que va jugar la final contra el Bisbalenc.

En categoria de Aleví de Segona el campió va ser el Quart guanyant als penals en una disputada final al Aleví B de la Penya Unionista. El Aleví C va quedar 6ª.

El diumenge matí varen jugar els petits, i es va imposar el Navata en categoria 2011, i l'Escala en categoria 2012. El Pre benjamí de la Penya va fer 4ª, despres de un torneig molt maco, i els Pre Benjamins 2012 varen fer 6 i 7ª.

Moltes felicitats a tots i moltes gràcies a tothom per haver participat!!

Us Esperem l'any que ve!!!