GRUP ANDREU

“L’herència de l’experiència, l’actitud de l’emprenedor”

Noranta anys, tres generacions i més de 25.000 m2 d’instal·lacions i delegacions a Olot, Blanes i Mont-ràs avalen el Grup Andreu, avui consolidat com el referent a la demarcació de Girona al sector de l’automoció.

Des que Joan Andreu Frigola va obrir el primer concessionari Citroën de Catalunya l’any 1929, a Grup Andreu ens hem abocat pel servei i la millora constant que inspira l’activitat diària dels nostres professionals. Amb el pas dels anys, el grup ha anat creixent i multiplicant els seus esforços per oferir un servei més integral mantenint sempre els mateixos principis. A Grup Andreu aspirem a ser alguna cosa més que venedors de vehicles. Ens agrada conèixer els nostres clients, acompanyar-los i assessorar-los en tot allò que tingui a veure amb la seva mobilitat, amb el finançament, amb l’assegurança, i ajudar-los a triar el vehicle nou i d’ocasió que més s’adapti a les seves necessitats. I a més, disposem d’un servei postvenda que ha consolidat el nostre grup com un autèntic referent a les comarques gironines.

Els relleus generacionals, primer amb Joan Andreu Pont al capdavant del grup i actualment amb Jan Andreu Masramón, han reforçat l’afany per la qualitat i han ampliat el ventall de marques afegint Toyota, Alfa Romeo, Jeep i DS. La nostra aposta per l’excel·lència és global. Per això, treballem amb RSC comprometent-nos amb el nostre entorn, optimitzant el consum d’energia i el reciclatge als nostres tallers.

Adreça:

C/ Antoni Barnés i Gultresa, 8

17005 Girona (Accés sud AP7)

Telèfon:

Telf. 972 20 68 08

Horari:

De Dilluns a Divendres

10:00–13:00 i 15:30–20:00

Dissabtes:

10:00-13:00 i 17:00-20:00